Bemutatkozás

Virág-nagykereskedelmi tevékenységünket családi vállalkozásként az első magyarországi virág-nagykereskedések közt kezdtük 1994-ben, melyet a Florent Kft működtetett azzal a céllal, hogy a helyi és vidéki virágboltokat friss árualappal szolgálja ki, megkímélve őket az egész napi fáradságos árubeszerzéstől és annak költségeitől.
A társaságot édesapánk -Koledics János- alapította és irányította nyugdíjba vonulásáig, mely tevékenységben az elejétől közreműködtünk, mint tulajdonosok.

Ez idő alatt megtanultuk és átvettük tőle azt az üzletfilozófiát, a tisztességre épülő szemléletet, amit Ő képviselt. Büszkeséggel töltötte el az is, hogy a cég több mint 20 éves működése alatt fizetési kötelezettségeivel egyetlen napot sem csúszott, amit mi is, csak így tudunk elképzelni a jövőben.
A tevékenységet 2013 évtől Floranet Hungary Kft név alatt folytattuk, megőrizve a több, mint két évtized alatt megszerzett Know-how-t.

Nagykereskedésünkbe a hét négy napján érkezik friss virág!

Heti két alkalommal érkeztetünk jó minőségű Magyar árut, az ország távolabbi pontjairól a Flora Hungaria virágpiacra, ahonnan saját járművel szállítjuk a szombathelyi telephelyünkre. Úgyszintén két alkalommal érkezik Hollandiából friss virág, amit a Holland virágtőzsdén közvetlenül magunk vásárolunk meg. Saját termesztésű cserepes dísznövényeink mellett, számos helyi kertész szállítja hozzánk, frissen szedett virágait.
Kellékeket rendszeresen vásárolunk magyar gyártóktól, Európa országaiból, Hollandiából, Belgiumból, Olaszországból, Németországból, valamint önállóan importálunk Kínából.
Nagykereskedésünkben 1100 m2-es csarnokunkban várjuk vásárlóinkat, ahol 90 m2 felületen rendelkezünk hűtött térrel a vágott virágok számára. A cserepes növények értékesítése a 280 m2-es üvegházban történik, továbbá hozzá kapcsolódik 200 m2 kültéri terület a balkonnövények és virágföldek forgalmazására.
Vidéki partnereink kényelméért a hét 5 napján minden reggel elindulnak gépjárműveink, melyek házhoz viszik előző nap leadott megrendeléseiket, illetve a szabad árut, melyből igény szerint válogathatnak. Minden autónk hűtő-fűtő berendezéssel van felszerelve, ami biztosítja a folyamatos hűtőláncot a kertésztől a virágboltig.

Nagykereskedésünkben kizárólag nagykereskedelmi tevékenység folyik, csak regisztrált viszonteladókat tudunk kiszolgálni. A regisztrációról bővebben itt olvashat.

Tisztelettel:Koledics Zoltán
 Koledics Krisztián
 ügyvezetők

Mai névnapok, alkalmak
Mai névnap
Janka, Zsanett
Rendelési határidők

Hazai vágott virágok
(keddi és pénteki) átvételhez
legkésőbb hétfőn 08:00-ig
és csütörtök 08:00-ig,

Import vágott virágok
Szerdai érkezéshez:
legkésőbb hétfő 10:00-ig kell leadni.

Nyitva tartás
Hétfő 06:00 - 14:30
Kedd 06:00 - 14:30
Szerda 06:00 - 14:30
Csütörtök 06:00 - 14:30
Péntek 06:00 - 14:30
Szombat 06:00 - 10:00
Vasárnap Zárva
Elérhetőség
Floranet Hungary Kft.

9700 Szombathely, 11-es Huszár út 120.

Tel.: +36 (94) 346-000
Mobil: +36 (30) 940-0900
Email: